Diplome Omadesign

© Onel Mihaela

COMENZI

COMANDA minimă este de 60 lei (excluzând taxele de expediere).
Citiți mai jos termenii și condițiile livrării dar și ofertele noastre pentru 2017-2018!

Pentru comenzi completați formularul de comandă de mai jos: 

Termeni și condiții – Trimiteți comanda doar după ce ați revăzut produsele și sunteți de acord cu prețurile, taxele de expediere și perioada de livrare.

OFERTELE NOASTRE 2017-2018:

 • La un număr de peste 51 diplome aveți o reducere de 10% la suma întreagă!
 • Pentru comenzi mai mari de 200 lei, taxele de expediere (prin poștă) sunt suportate de noi!
 • Pentru comenzi mai mari de 500 lei, taxele de expediere (prin poștă/curier – cu condiția să fiți într-o localitate unde Fan Courier nu percepe taxe pentru kilometri suplimentari) sunt suportate de noi!
 • În cazul în care plata se face prin Ordin de plată (OP)/ Transfer bancar, transportul prin poștă este gratuit, indiferent de valoarea comenzii!

Modalitatea de EXPEDIERE a coletului:

– prin Poșta română – taxa de expediere se plătește de către client (exceptând situațiile de mai sus) și este 10,00 lei.

prin Curier (Fan Courier)- taxa de expediere se plătește de către client (exceptând situațiile de mai sus) și este 18,00 lei + 1 leu/km suplimentar. Lista localităților pentru care nu se percep kilometri suplimentari o puteți consulta AICI.

TIMP de execuție – 5-6 zile lucrătoare (de la emiterea comenzii) + transportul prin poștă (3-4 zile) / curier (2 zile)

Mențiuni legate de primirea COLETULUI prin poștă:

 • Vă rugăm să vă prezentați la oficiul poștal în 2-3 zile de la primirea e-mailului de confirmare a livrării, chiar dacă nu primiți aviz. Coletul este păstrat 10 zile calendaristice de la sosire, după care ne este returnat în caz că nu este ridicat, ceea ce presupune costuri suplimentare pentru retrimiterea lui.
 • Pentru livrările prin poștă adresa de livrare trebuie să corespundă cu cea din buletin. În caz de necorespondență, puteți preciza în locul străzii opțiunea „POST RESTANT Oficiul Poștal….” cu mențiunea foarte importantă că precizarea oficiului poștal este obligatorie.
 • În cazul în care nu ridicați coletul de la poștă iar acesta se întoarce la noi, pentru a-l primi, va trebui sa achitați taxele de magazinaj și reexpediere.

În cazul în care nu ridicați coletul de la poștă iar acesta se întoarce la noi, pentru a-l primi va trebui să achitați taxele de magazinaj și reexpediere. (încă 20 lei!)

Mențiuni legate de primirea COLETULUI prin curier:

Vă rugăm să fiți disponibil pentru contactare de către firma de curierat în 1-2 zile de la primirea mesajului de confirmare a livrării. Coletul este păstrat 7 zile calendaristice de la sosire, după care ne este returnat în caz că nu este ridicat de la sediul firmei de curierat, ceea ce presupune costuri suplimentare pentru retrimiterea lui. Atenție! Dacă amânați livrarea, este posibil ca firma de curierat să nu vă mai contacteze, va trebui atunci să luați legătura cu ei.

În cazul în care firma de curierat nu vă găsește iar coletul se întoarce la noi, pentru a-l primi va trebui să achitați taxele de magazinaj și reexpediere. (încă 36 lei!)

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Alte precizări:

 

 • COPYRIGHT – Materialele de pe acest site sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor (Legea nr. 8/1996). Este interzisă reproducerea, copierea, editarea, publicarea și distribuirea acestor materiale, fără acordul scris al titularului ÎI Onel Mihaela. Este interzisă vânzarea sau oferirea materialelor cu scopul de a fi revândute în afara rețelelor noastre de distribuție. Astfel, cumpărătorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de ONEL MIHAELA I.I., includerea oricarui conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor grafice (© omadesign) care semnifică dreptul de autor al ONEL MIHAELA I.I. asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul scris expres al ONEL MIHAELA I.I.
 • IMPORTANT! Imaginile de prezentare a diplomelor sunt destul de mari pentru a fi studiate înainte de a face o comandă, astfel încât solicitarea acestora pe mail este nejustificată. 
 • Semipersonalizarea diplomelor este gratuită! Nu trimitem doar modele de produse! 
 • PENTRU COMENZI ÎN AFARA GRANIȚELOR ROMÂNIEI (pentru școlile în limba română), VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI.
 • Pentru motive justificate OMADESIGN își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră ca în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel OMADESIGN.
%d blogeri au apreciat asta: